2

Valpintroduktion

Ge din hund en trygg start hos hundfrisören!

Tanken med en valpintroduktion är att din valp ska få möjlighet att lära sig att det är mysigt att gå till hundfrisören.

Valppaketet består av tre besök med en till två veckors mellanrum och kan bokas fram tills hunden fyllt fem månader. Besöken kan se lite olika ut beroende på hur hunden hanterar alla nyheter. Nedan är en ungefärlig beskrivning av hur det kan gå till.

• Vid första besöket är du som ägare med. Valpen testar att stå på trimbordet, pratar, kelar, bjuder på lite godis och bara har det bra. Vi går även igenom olika pälsvårdsverktyg som passar just din hund och visar hur de används. Besöket tar ca 30 min.

• Vid andra besöket borstar vi pälsen lite, presenterar fönen på låg volym, lyssnar på klippmaskinen, kollar lite på öron, tassar och klipper klor. Detta besök tar ca 30 min.

• Vid tredje besöket får valpen ett bad och torkning med fönen. (För ras som klipps) eller testa på lite ullkamning och försiktig ryckning av pälsen (För ras som rycks) Om valpen orkar får den lite puts med sax i ansikte och runt tassar. Ca 1,5 timme. Vid tredje besöket är du som ägare inte med.

Valpintroduktion paketpris (3 gånger) Liten – 1500 kr Mellan – 1800 kr Stor – 2000 kr (gäller fram till valpen fyllt 6 månader)

Välkommen att boka tid på telefonnummer 0708 327 329

[wp_call_button btn_text=”Ring för tidsbokning” btn_color=”#f2d813″ hide_phone_icon=”yes”]