New Era K9 Care

New Era K9 Care Hundskola ligger i Huddinge söder om Stockholm och drivs av Yvonne Broberg som utbildat hundar och hundägare i snart 20 år. På New Era K9 Cares hundkurser ligger fokus på att skapa balanserade hundar som kan vara lugna och tygga i vardagen och som är fulla av lek och bus när tillfälle bjuds. Kontakt, trygghet och tillit i förhållandet mellan dig och hunden och nyckelord i vår träning. Vi har också förberedande Assistanshundskurser och Öppenträning för Assistanshundar. Vi har ett nära samarbete med Lena Lagerkvist - FUNKA MED PUNKA, ViLTspårarna som är specialister på viltspår och Hundpsykolog/Beteendecoach Eva-Marie Lydecker-Wenström. Höstens kurser ligger nu ute!

På valpkursen fokuserar vi på kontakt, följsamhet, lek, passivitet & relation. Vi tränar också på inkallning, gå fint i kopplet, hundmöten, aktivering, ensamhetsträning, miljöträning och socialisering.
Alla valpkurser hålls utomhus.

Våra fortsättningskurser bygger vidare på våra valpkurser.
Vi fortsätter utveckla hundens förmågor och er relation på ett positivt och systematiskt sätt.
Denna kursen är för alla som gått Valpkurs eller likvärdig kurs.

 

Våra vardagslydnadskurser vänder sig till hundar i alla åldrar (utom valpar). Vill du få en härlig fungerade och rolig vardag tillsammans med din hund är det här kursen för dig.

Inga förkunskaper krävs

 

 

Passar dig som vill ge din hund ett aktivt och roligt liv.

Inga förkunskaper är nödvändiga.

Nosewokkurserna är coronaanpassade så vi är max två personer inomhus samtidigt när vi tränar rumssök. För övrigt är vi utomhus och tränar.

 

 

 

Har du planer på att utbilda din hund till Service- och signalhund (Assistanshund) kan du boka förträning hos oss.

Vi lägger upp ett träningsprogram och träffas under hundens första år för att förbereda dig och hunden för vidare utbildning inom Svenska Service och Signalhundsförbundet

Syftet med förträningen är att göra dig och din hund förberedda inför den ”riktiga” träningen till Assistanshund.

För att boka förträning ring 0708 327 329

Öppen tränining för Assistanshundar

Har du en Assistandhund under utbildning eller vill träna inför årsprov är du välkommen att delta på FMP CARE’s öppna träningar.

Sök medlemsskap i FB-gruppen FMP CARE så får du veta mer eller ring 0708 327 329

 

Viltspårskurser för New Era's hundar

Alla New Era’s hundar erbjuds både nybörjar- och fortsättningskurser i viltspår. Viltspår är en fantastisk aktivering som verkligen stimulerar hundens naturliga sinnen och gör hunden härligt tillfredsställd. Mer info kommer när kommande valpkull har åldern inne för detta.

 

 

ViLTspårarna är Lena Lundin och Tina Fontler Lundin.

ViLTspårarna erbjuder viltspårskurser, Domar- och träningsspår och skräddarsyr även lösningar för er kennelar/sällskap/klubbar.

ViLTspårarna håller till Vårsta i södra Stockholm.

 

 

 

 

Boka Yvonne eller Eva för privat träning. Du kommer att få ett skräddarsytt träningsupplägg för dig och din hund.

Jag kommer även gärna till dig som uppfödare och håller kurs t.ex. för dina valpköpare eller har privat träning.

Jag skäddarsyr kurser och privatträning så att det passar dina önskemål.

För att boka ring 0708 327 329

 

 

Jag och tre av mina dvärgschnauzers Diego, Tess och Xena är utbildade till Pedagogiskt tjänstehundsteam och har under många år arbetat inom skolans värld med barn med särskilda behov.

Vi hälper till med läxläsning, knäcka läskoden, hjälp med fokusering, att få trygghet och glädje tillsammans med en hund och mycket mycket mer.

För att boka oss ring 0708 327 329

 

 
 

Utfodring av hund med ”riktig” mat full av naturlig näring. Det är inte så svårt som det verkar och en självklar rättighet för varje hund.

Vill du veta mer och få ett utfodringsförlag till din hund bokar du ett telefonmöte med mig.

För att boka tid ring 0708 327 329

 

 

 

 

Stäng meny